Thai Tryckpunktmassage

Thaimassage är en speciell massage som bygger på 2500 år gammal österländsk behandlingsform, där man använder stretching och en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Man jobbar med kroppen och trycker på musklerna för att öppna energipunkter, stimulera punkter som kan lösa upp spänningar, öka blodcirkulation, stretcha ut musklerna. Speciellt effektiv vid spänningshuvudvärk. Samt att de inre organen uppnår en bra balans, man upplever ett lugn efter behandling. Thaimassage arbetar igenom hela kroppen erhåller en djupare effekt och bättre resultat.

Massören använder händer, underarmar, armbågar, knä och fötter. Thaimassage passar de flesta människor: Allt från elitidrottare till alla som har problem med spänningar i kroppen, stressrelaterade problem samt monotona arbetsställningar.

Behandlingen utförs efter just dina behov och kombineras ofta med någon av de övriga metoderna.

TidPris
30 minuter300:-
60 minuter 550:-
90 minuter850:-
120 minuter 1050:-Oljemassage

Thailändsk oljemassage har många likheter med thaimassagen, men den är mycket mjukare. Den fokuserar på meridianer och tryckpunkter i kroppen som stimulerar flödet av vital energi.

Massagen upplevs mycket avslappnande. Den mjukar upp muskler, vävnader och leder, ökar det allmänna välbefinnandet och frigör muskelspänningar. Den hjälper också till att rensa ut toxiner från hud och muskler.

Vi har många olika aromatiska oljor som kunden själv kan välja ibland, en lukt som passar bra för just dig.

Behandlingen utförs efter just dina behov och kombineras ofta med någon av de övriga metoderna.

TidPris
30 minuter300:-
60 minuter 450:-
90 minuter750:-
120 minuter 850:-Hot herbal massage

Örter används flitigt i Thailand, både i vardagen och inom thaimedicin och är känt för dess föryngrande och balanserande effekt på kropp och själ.

Kompresser, som innehåller en blandning av traditionella thailändska örter, ångas upp och pressas mot huden. Värmen får musklerna att slappna av och gör att hudens porer öppnar sig och gör dem mottagliga för örten helande egenskaper. Behandlingen är mycket avslappnande, lindrar muskelvärk och ökar blodcirkulationen.

Behandlingen utförs efter just dina behov och kombineras ofta med någon av de övriga metoderna

TidPris
60 minuter600:-Till Arbetsgivare

Som huvudregel får arbetsgivare i sin rörelse dra av utgifter för massage och annan friskvård som utövas på eller av arbetstagare.

Förmånen är skattefri för arbetstagaren, om den erbjuds samtliga arbetstagare.Se flera bilderFlera bilder - Rum


Bilder

Copyright © 2017 Landala Hud & Kroppsvård i Göteborg. Alla rättigheter är reserverade. Facebook - Webbdesign